Guns N’Roses – rockmusiikkia, t-paitoja ja slottipeli

Vuonna 1985 Los Anglesissa perustettiin hard rock-bändi, josta tuli yksi maailman kuuluisimmasta sekä eniten albumeja myyneistä bändeistä. Guns N’ Roses perustajajäsenet olivat laulaja Axel Rose, soolokitaristi Slash, rytmikitaristi Izzy Stradlin, basisti Duff McKagan sekä rumpali Steven Adler. Bändin hardcore-faneille tämä on yhä se ainoa oikea Guns N’ Roses. Bändin kokoonpano on vaihdellut paljon vuosien varrella, vuoden 2016 kokoonpanossa ovat perustajajäsenistä mukana Axel Rose, Slash, sekä Duff McKagan.

Appetite for Destruction

Kun Guns N’Roses julkaisi debyyttialbuminsa Appetite for Destruction vuonna 1987, hallitsivat musiikkiskeneä elektroninen dance-musiikki, new wave sekä glam metal. Tämän keskelle tuli Guns N’ Roses rock-debyyttialbumillaan ja suosio oli taattu. Albumi on yhä kaikkien aikojen eniten myynyt debyyttialbumi USA:ssa, tämän takasi myös albumilta lohkaistu hittisingle Sweet Child o’ Mine.

Debyyttiä seurasivat albumit Use Your Illusion I ja Use Your Illusion II, joissa bändin soundi kehittyi karheasta ja raa’asta hard rockista orkestraalisempaan ja elokuvallisempaan suuntaan, menettämättä kuitenkaan hiukkaakaan vakuuttavuudestaan. Nämä albumit myivät vielä debyyttiä paremmin ympäri maailman.

Hurjat juhlat johtivat rumpalin vaihdokseen

Bändi teki töitä rajusti ja juhli vielä rajummin, eikä rumpali Steve Adler kyennyt aina soittamaan keikkoja juhlimisensa takia. Tämä johti Adlerin erottamiseen bändistä, ja tilalle palkattiin Matt Sorum. Sorum oli kuitenkin hyvin erilainen rumpali verrattuna Adleriin ja tämä muutti bändin soundia radikaalisti.

Guns N’Roses-fanit ovat kestäneet bändin monet muodonmuutokset ja comebäckit vuosien varrella. Bändi soittaa loppuunmyytyjä keikkoja ja franchise-toiminta voi hyvin. Bändi on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja se on myynyt yli 100 miljoonaa albumia. Oheistuotteina faneille on tarjolla huppareita, mukeja ja litografioita, ja bändin innoittamana on luotu myös slottipeli. Eri netticasinot ovat ottaneet pelin valikoimiinsa ja se tarjoaa viihdyttäviä hetkiä mm. hittibiisi Welcome to the Junglen tahdittamana.

Tämä Net Entertainmentin kehittämä viiden pyörän ja kolmen rivin slottipeli on ehdottomasti katsastamisen arvoinen. Legendaarinen Guns N’Roses-logo on pelin wild ja se toimii myös laajenevana wildina. Keloilla seikkailevat myös tunnetut bändin jäsenet.